Golfpálya látványterv

tervez1Ezek a látványtervek abban segítenek, hogy el tudjuk képzelni az adott golf komplexet egy bizonyos földterületen. Továbbá értékes információt nyerhetünk általuk arról, hogy a terület kihasználása hogyan optimalizálható a legjobban a golf komplex és az ingatlanok szempontjából. Ezek a tervek rendkívül fontosak ahhoz, hogy a helyi önkormányzat és hatóságok jobban megértsék, és el tudják képzelni a golfpálya és ingatlan fejlesztési projektet.

Nagyon sok tapasztalattal rendelkezünk látványtervek készítésében, az elmúlt évek során csapatunk számos befektetési csoporttal és egyéni ügyféllel dolgozott együtt. Teljes szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek az első helyszíni szemlétől kezdődően a tervezésen át a méretarányos tervek nyomtatásáig.

Megvalósíthatósági tanulmányok

Bármilyen golf projekt sikeréhez létfontosságú egy teljes megvalósíthatósági tanulmány. Egy ilyen tanulmány a projekt összes kritikus változóját elemzi. A megvalósíthatósági tanulmány sok háttér-információt nyújt a helyi önkormányzatnak és hatóságoknak, elősegíti az eredményesebb tárgyalásokat, sok kérdést megvilágít.

Ha szükség van külső befektetők keresésére és bevonására a projekthez, akkor egy megvalósíthatósági tanulmány számukra rendkívül fontos információkat nyújt. Befektetők vagy befektetési csoportok nagy valószínűséggel nem hoznak döntést a projekttel kapcsolatban ezen adatok nélkül.

Golfpálya tervezés

Bármekkora méretű golfpálya építéséhez szükség van megfelelő szakemberek bevonására a tervezési folyamatba. Kérésre felmérjük a projektet, és ezután javaslatokat teszünk. Dolgozunk magyar tervezőcégekkel, illetve nemzetközi partnereinken keresztül bármilyen szintű tervezői csapattal is kapcsolatba tudunk lépni.
Ügyfeleink részére összeállítjuk a tervezői csapatnak szóló ajánlatkérést is, hogy az ajánlott tervek az idő-, és költség-elképzeléseknek biztosan megfeleljenek.

Golf projektek tervezése

Egy golf projekt szempontjából létfontosságú a menedzsment, ami biztosítja, hogy a projekt tervezése, kivitelezése és befejezése időre készül el, és a megtervezett költségvetés szerint. A folyamatos minőségi ellenőrzés is rendkívül fontos, hiszen a későbbi és nagyon drága javítási munkák ezzel előzhetők meg.

Minigolf és kalandgolf pályák tervezése

A tervezéstől a kivitelezésig teljes szolgáltatást nyújtunk, így adjuk át a befejezett projektet. A világ legnagyobb műfű-gyártó vállalatával dolgozunk együtt. Termékeik kimagasló minőségűek, beltéri és kültéri projektekhez tervezettek.
Magyarországon több befejezett projektünk is van, melyek referenciaként rendelkezésre állnak.

tv1 tv2